dimecres, 17 de setembre del 2014

Sortida pal indicador número 100 de la Secció

El passat cap de setmana la Secció Excursionista es va dirigir al Montseny. El motiu era anar fins l'indret anomenat Rasos de Manter on hi ha el pal indicador número 100, col·locat per la Secció el 1978, i pujar també al Puigsacalm (1514m).

Tot i així el primer dia, dissabte, i enmig d'una espessa boira, un grup de la Secció es va dirigir al cim del Turó de l'Home, el punt més alt del Montseny amb 1712m. Un cim més! Posteriorment aquest grup es va dirigir a Les Preses, poble on es va allotjar i on van fer cap la resta de membres de l'excursió. Abans de la posta de Sol encara va haver-hi temps d'anar a fer quatre fotografies dalt del volcà del Racó.

Diumenge a dos quarts de nou el grup va començar a caminar des del Coll de Bracons. Primer el sender travessa unes impressionants fagedes, i ens porta sempre per l'obag, de manera que fa que el recorregut sigui molt agradable de fer. Al llarg del camí es passa pel Coll de Sant Bartomeu i la Font Tornadissa. Un cop a la font de seguida s'arriba al Pla de Manter on hi ha el pal indicador, i una mica més endavant s'assoleix el cim de Puigsacalm. Tot el grup es va fer la foto dalt del cim amb la bandera del 80è aniversari i, ja de retorn, es va fer una parada en el punt on hi ha el pal indicador.

Es va repintar el pal indicador i es van substituir les cintes roig i negres que identifiquen a la Secció Excursionista del Reus Deportiu, i que porten també l'escut de la Secció. Allí també es va fer una foto de grup. Amb la feina feta, els caminadors van desfer el camí fins al Coll de Bracons. La sortida es va donar per acabada amb un bon dinar a Les Preses.




Fotografies: Cesc Escoda i Josep Andreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada