diumenge, 7 de setembre del 2014

Inici Curs 2014-2015

Benvolguts socis/sòcies,

comencem el curs 2014-2015 encarant la recta final dels actes del 80è aniversari de la Secció. Això després d'un estiu ple de cims on ha onejat la bandera de la nostra Secció (ja en portem 102!).

Podem fer una ullada enrere i veure el què han estat aquest vuit primers mesos d'aniversari. L'agenda ha etsat plena d'excursions, actes culturals, xerrades tècniques, exposicions..., i totes elles han estat un èxit gràcies a la voluntat i l'esforç que heu posat els socis i sòcies de la Secció.

Des de les presentacions del 80è aniversari al local de la Secció i a la reunió de Vegueria fins a la cloenda del curs, tot passant pels actes de la Flama (tot i èxit d'organització i de participació); les exposicions fotogràfiques, destacant-ne la dedicada a la Serra de Montsant, les sessions tècniques de fotografia i nutrició; les excursions a indrets tant importants per nosaltres com el GR 171 de Prades a Montblanc i la Serra de Montsant (amb l'èxit de la sortida "Camins de la Serra de Montsant" i la seva travessa nocturna) i, com no, la cloenda del curs al Parrisal.

Citar també que, al llarg d'aquests mesos, la Secció va assitir a la Diada Verdaguer; que vam poder gaudir d'unes impressionants vistes des de dues "Foradades": la de Mont-ral i la de Sant Carles de la Ràpita, i també de les pintures rupestres de les comes i les cabanes de pedra seca a la sortida de l'Albí.

A continuació us presentem els actes del primer trimestre de curs, i darrer del 80è aniversari. Anoteu-vos-els a les vostres agendes i participeu en tots ells!

                                             13-14 setembre Excursió al Puigsacalm
                                             28 setembre Col·locació Pal del 80è (Font de la Gleva)
                                             12 octubre Roques de Benet, Els Ports
                                             26 octubre 45è Dia del Cami de Muntanya
                                             16 novembre Vallclara, Viern i els castanyers
                                             30 novembre Cornudella-Siurana-Cantacorbs
                                             14 desembre El Pessebre a Montsant
                                             20 desembre Cloenda 80è aniversari

A caminar!

Junta de la Secció Excursionista del Reus Deportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada