dilluns, 29 de setembre del 2014

Curset Pràctic de tractament d'imatges digitals

Ja hem possat dates a la realització del "CURSET PRÀCTIC DE TRACTAMENT D'IMATGES DIGITALS (aplicació GIMP 2.8)".


El tractament informàtic de les imatges digitals permet un amplíssim ventall de possibilitats de cara a les exposicions que periòdicament fem, per a la confecció dels llibrets de sortides, cartells, fotografia de concurs, etc.

Us proposem els dies 22 i 27 d'ocubre (ambdós dimecres), de 19:00 a 21:00h, al local de la Secció.

L'hem plantejat com un curset eminentment pràctic, on cadascú vagi al seu ritme, preguntant i aprenent allò que li convingui saber i aplicar.

És del tot convenient que us descarregueu (prèviament al curset) l'aplicació informàtica "GIMP 2.8" (em consta que hi ha una versió en català). És una aplicació lliure i oberta.

Seria interessant que us belluguéssiu per l'aplicació abans del curset per familiaritzar-vos amb els conceptes i menús. Si bé no és obligatori, en cas de tenir-lo, poder portar el vostre portàtil i aixi poder treballar més autònomament.


Hem distribuït el curset en dues sessions per tal que en la primera podem "jugar" amb el programa i avançar en dubtes, i en la segona ja entrar en resoldre aspectes concrets de pràctiques que hàgiu fet a casa entre sessió i sessió.

Esperem que sigui del vostre interès i, si és així, us podeu inscriure a la Secció, via mail o personalment, fins el dimecres dia 15. Degut a l'aforament de la Secció, les places són limitades.

Venga, us animem a venir!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada