dilluns, 29 de setembre del 2014

Col·locació del pal indicador del 80è aniversari

El diumenge va tenir lloc l'acte de col·locació del pal indicador commemoratiu dels 80 anys de la Secció Excursionista. L'indret escollit va ser la Serra de Montsant, concretament l'indret de la Font de la Gleva, proper a l'ermita de Sant Antoni d'Ulldemolins.

Per aquest indret, el 1963, prop de mil excursionistes van passar-hi durant la XXVII Marxa Excursionista de Regularitat de Catalunya, organitzada per la Secció, i que els va portar des d'Escaladei a Ulldemolins i d'Ulldemolins a Cornudella de Montsant.

L'acte va comptar amb la presència de la Presidenta del club, la Sra. Mònica Balsells, i també del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, el Sr. Joaquim Sorio. Per par del Reus Deporiu també van ser-hi presents els Srs. Antoni Masip i Joan Carrión. El total d'asistents va superar la quarantena, i el temps va respectar l'excursió.

El programa va consistir amb una caminata des de l'ermita de Sant Antoni fins al punt de col·locació del pal. Membres de la Secció van posar al pal les tres tires roig-i-negres que identifiquen al Club, junt amb l'escut de la Secció. Posteriorment va haver-hi els parlaments del Delegat de la Secció, del regidor de Cultura i de la Presidenta del Club.







A continuació tot el grup va continuar caminant fins a les Codolles Fondes, on s'esmorzà. Finalment es va retornar a l'ermita, on un vermut i un bon dinar van donar per tancat l'acte.




Fotografies: Cesc Escoda, Joan Carrión i Blanca Cabré

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada