diumenge, 16 de desembre del 2018

El Pessebre a Montsant

Quan s'apropen les dates nadalenques la secció es prepara per realitzar la tradicional sortida del pessebre a Montsant, la qual està oberta a socis, familiars, amics, i més gent donat que és una sortida assequible i familiar. 

Aquest any hem anat cap a la zona d'Ulldemolins i en concret al Congost de Fraguerau, just als peus de la Roca Balladora. 

El dia ha començat des de les instal·lacions del Reus Deportiu on ens hem organitzat en cotxes i hem posat rumb a l'ermita de sant Antoni d'Ulldemolins, allí hem esmorzat per agafar forces per carregar el pessebre fins a la seva ubicació final. Hem seguit el GR 65-5 que uneix via pista i senderons l'ermita i la font de la Gleva, on es troben les Cadolles Fondes, i des d'allí em seguit pel GR fins arribar a la Roca Balladora. 







Un cop instal·lat el pessebre hem cantat cançons nadalenques i em desfet el camí de l'anada fins arribar de nou als cotxes. En total s'ha realizat uns 5km (carregant un pessebre!!). Per cert, de tornada els més menut han trobat el Tió!!




Per acabar el dia cal agraïr que l'Ajuntament d'Ulldemolins ens ha cedit un espai perquè poguem fer un vermut i un dinar nadalenc de germanor que constava d'un bon caldo de nadal per entrar en calor i després cadascú ha compartit el seu segon plat per acabar menjant postres, torrons i brindant amb cava.

Des de la secció us volem dessitjar un bon nadal!!!



Fotografies Blanca Cabré. Fotografia de grup Cesc Escoda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada