diumenge, 18 de novembre del 2018

Participació al 54è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria

Aquest any el Camí de Muntanya de la IV Vegueria s'ha realitzat a Tivissa EL 18 DE NOVEMBRE, concretament ha estat organitzat per Extrem Team Tivissa amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tivissa, la FEEC, entre altres.

La nostra Secció hi ha assistit juntament amb socis de les altres entitats excursionistes de Reus mitjançant un autobús i un cop a Tivissa han gaudit del que els havien preparat. 

Després d'una bona xocolata calenta s'ha començat l'excursió fins l'ermita de sant Blai (a uns 2,5km de distància) on s'han realitzat uns parlaments mentres s'esmorzava, seguidament els excursionistes podien triar entre 3 rutes: la primera desfer el camí de l'anada i tornar a Tivissa, la segona realitzar una circular de 7,5km aproximadament i finalment, la tercera era realitzar un recorregut més llarg d'uns 8,9 km. Com que hem assistit 28 socis del Reus Deportiu hem realitzat les tres variants i així tothom ha pogut gaudir d'una de les rutes.

Un cop ens hem retrobat tots a Tivissa, i després d'un tomet pel poble, hem gaudit del dinar popular que ens havien preparat i hem tornat cap a Reus. El temps ha aguantat, l'organització ha funcionat perfectament i s'ha gaudit d'un gran Dia del Camí de muntanya.

Fotografies: Blanca Cabré i fotografia de grup: Cesc Escoda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada