diumenge, 19 de novembre del 2017

Sortida al Clot del Cirer i a la Cova del Teix

El diumenge 19 de novembre la Secció va realitzar una excursió per la Serra de Montsant amb un objetiu especial, visitar dos indrets emblemàtics del Parc Natural. Vam sortir ben d’hora del Reus Deportiu i ens vam dirigir a la Morera de Montsant, des d’on vam pujar fins a Serra major pel grau de la Grallera. Des d’allí vam resseguir la serra direcció el Piló dels senyalets fins al Pi del Cugat i finalment vam descendir fins arribar al Clot del Cirer, un oasis de verdor al cor del Montsant. 

Després de visitar la zona, el Roure que es troba al bell mig de la fondalada (que es troba just sobre d’on hi havia el Cirerer que dona nom al lloc) i observar l’abeurador congelat que es troba en un racó, vam prosseguir l’excursió fins la Cova del Teix. Allí es pot gaudir de la bellesa d’un Teix milenari que es troba just al costat d’una balma de grans dimensions, fet que el fa un espai molt especial.

Un cop assolit l’objectiu de l’excursió vam tornar cap a la Morera tot baixant de nou pel grau de la grallera i gaudint d’un vermut/dinar de germanor.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada