dilluns, 1 de maig del 2017

Sortida de dos dies: Prades - Arbolí - Alforja

El passat cap de setmana, 30 d'abril i 1 de maig, com cada any, la Secció va realitzar la travessa de dos dies. Enguany de Prades a Alforja passant per Siurana i Arbolí.

El primer dia l'etapa va ser de prades a Arbolí, es va sortir, sent un matí boirós, de Prades per l'antic camí de Reus passant pel coll del Vidrier, el coll de l'Andreu, el grau del Saura, el pla dels Bassots fins a Siurana i d'allí vam seguir el camí que passa per la Trona, el coll del Vincabrer, l'ermita de Sant Pau (on vam dinar) fins arribar a Arbolí on els participants de la travessa es van allotjar i dormir al Refugi, no sense abans haver passejat per la Vila i gaudir de la seva tranquil·litat.







El segon dia de la travessa va ser d'Arbolí a Alforja, anar pel GR7 fins al coll d'Alforja (havent creuat durant l'itinerari la vall del riu d'Arbolí) i un cop passat el coll es va anar fins Alforja pel camí vell d'Alforja fins a Cornudella de Montsant. Un cop finalitzada l'etapa es va realitzar un aperitiu i un dinar comunitari entre tots els participants de la Secció.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada