diumenge, 14 de maig del 2017

Fotografa i excursionisme per la Villela Baixa i Prades

El passat diumenge, dia 14 de maig, la Secció va realitzar una doble sortida: un grup van anar a fer fotografies de flora i un altre a caminar, durant el dia coincidirien en dos punts: a mig camí al Pont Cavaloca i, al final, a la Vilella Baixa.

El grup que va anar a fer fotografies de flora van passar el dia entre Prades, al Tossal de la Baltassana i la zona de la Vilella Baixa, van aprofitar que la natura torna a despertar amb la primavera.

El grup que va anar a caminar va realitzar una sortida que consisteix en l'itinerari 7 del Parc Natural de Montsant. Aquesta surt de la Vilella Baixa direcció cabacés i d'allí es puja pel Grau del Bou, un camí que puja suaument, serpentejant i en bona part empedrat. A mig camí de la pujada vam agafar una desviació que ens va portar a la Font del Racó, una font que es troba en una balma al mig d'una paret i que per accedir-hi s'ha de passar per un pas força estret, ara bé, és espectacular.

Després d'esmorzar vam seguir el camí fins arribar a la part més alta del recorregut i a partir d'aleshores vam començar a trobar cabanes de pedra seca, pous de salvació, ... Vam començar el retorn cap a la Vilella Baixa no sense abans parat al Pont de Covaloca, que es troba en el sender que unia la vilella amb Cabacés. En aquell punt vam poder saludar els altres socis de la Secció i vam retornar al punt d'inici. Com sempre vam acabar amb un aperitiu i dinar comunitari.
Fotografies: Blanca Cabré

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada