diumenge, 13 de novembre del 2016

Sortida 52 Dia del Camí de Muntanya

Aquest any el Camí de Muntanya s'ha muntat conjuntament entre les 5 entitats excursionistes de Reus. Va acollir unes 450 persones i va ser un èxit.

El diumenge 23 d'octubre les cinc entitats excursionistes de Reus vam organitzar el 52 Dia del Camí de Muntanya. La ruta va ser: La Febró - Les Socarrades.

El dia va començar amb la recepció dels participant, inscripcions, esmorzar de benvinguda i l'entrega del record de la diada just a l'entrada de la Febró. Un cop tothom preparat, uns 450 participants, vam començar amb l'excursió.

El primer tram va trancórrer pel camí recuperat de les Socarrades, un tram que ja havia format part del recorregut de la 37 Marxa de Regularitat de Catalunya el 1973 però que es va desdibuixar després de l'incende forestal de la zona el 1983.

Aquest tram ha estat recuperat i senyalitzat de nou, juntament amb l'instal·lació de dos nous pals indicadors.








Després dels parlaments i de la inaguració del Pal indicador vam seguir el nostre camí tot passant pel camí recuperat que passa prop d'unes cingleres molt espectaculars on hi trobem dos miradors; el primer del Riuet de Prades o Barranc de la Gritella i del Mas de la Barba, i el segon d'on també podem gaudir d'una espectacular vista.

Des d'allí vam seguir el camí de tornada a la Febró. Tot baixant pel Grau Gris, el camí del Carcaix fins el Riuet de Prades i seguidament arribant al Molí de l'Esquirola i seguint el camí fins la Febró (aquest darrer tram va recuperar-se el 1965 en el 1er Dia del Camí de Muntanya.



 



Al final de l'excursió vam poder gaudir d'un dinar popular a la Febró per poder recuperar energies i fer tertúlia del camí de muntanya d'aquell any. 



 Fotografies: Blanca Cabré. Foto grup: Cesc Escoda






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada