dissabte, 10 d’octubre del 2015

Montsant: un nou pal indicador

La segona excurió del trimestre la vam dedicar a les tasuqes d'arrenjament de pals indicadors que la Secció du a terme amb col·laboració amb el Parc Natural de la Serra de Montsant.

En aquesta ocasió ens vam dirigir al poble de Margalef i, des d'allí, ens vam dirigir fins a l'ermita de Sant Salvador. Vam començar a caminar enfilant els gairebé dos quilòmetres de camí que separen l'ermita de la Serra Major. El camí és un sender que s'enfila fort fins dalt de tot per una zona boscosa i a l'obaga.

El pal indicador està situat a Serra Major a tocar del Pla de les Argelagues, just on hi arriba el camí que ve de l'ermita, i té tres sagetes: la primera indica Cabacés; una segona Serra Major i Albarca; i la tervera Sant Salvador i Margalef.

Amb la feina feta vam retornar pel mateix ca,í fins a l'ermita, tot passant per davant de l'agulla anomenada "El frare!. Un cop a baix, vam visitar els recintes de l'ermita, situats sota una balma, i vam dinar a la plaça on hi ha la font de l'ermita.

Senyalar que aquesta setmana, del 9 al 12 d'octubre, es celebra a la localitat de Pedreguer (Alicant) el 39è Aplec Excursionista dels Països Catalans.

La propera sortida de la Secció serà el 25 d'octubre, amb motiu de la celebració del 52è Dia del Camí de Muntanya, de la IV Vegueria, a Farena, i que està organitzat per l'entitat !Amics de les Muntanyes de Prades.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada