diumenge, 20 de setembre del 2015

Sortida: Els castells de Saburella i Selmella

Aquest dissabte la Secció ha començat un nou curs amb la reunió trimestral en la qual s'han presentat les activitats programades d'ara fins al mes de desembre. Del conjunt d'activitats en destaquem la col·locació d'un nou pal indicador a Montsant el 4 d'octubre i l'última activitat que serà la tradicional anada a posar el Pessebre.

Per començar el curs, el diumenge passat va tenir lloc la primera de les excursions. El recorregut, d'uns 11 kms, va trancórrer per terres de l'Alt Camp, i va portar els excursionistes a visitar els castells de Saburella (Querolt) i Selmella (Pont d'Armentera). D'aquests dos castells en queden les runes, però encara se'n conserven tres torres al de Saburella i alguns trams de les parets del recinte al de Selmella. També destaca la nombros presència a la zona de construccions de pedra seca: cabanes, marges, ....i, abans d'arribar al castell de Saburella vam poder visitar una d'aquestes cabanes.

El camí ample, i el bon temps van permetre als excursionistes gaudir d'unes boniques vistes del Camp de Tarragona des de dalt de tot de la Serra de Selmella. L'excursió va acabar amb un dinar de tot el grup a Santes Creus.

La propera sortida de la Secció serà el 4 d'octubre a Margalef, per anar a col·locar un nou pal indicador a Serra Major des de l'ermita de Sant Salvador.Fotografies: Josep Andreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada