divendres, 21 de febrer del 2014

Excursió al Tossal dels Tres Reis -45 Renovació Flama-

Les cinc entitats excursionistes de Reus hem pujat la Flama fins al Tossal dels Tres Reis, el diumenge 16 de febre. Des del cim més alt del Montsià, que és el punt de confuència entre Catalunya, el País Valencià i Aragó, la Flama ha sigut recollida per entitats que la distribuiran per diversos territoris de parla catalana.

A l'acte hi han assistit un centenar de persones, cal destacar la participació del filòleg delegat de l'institut d'Estudis Catalans de Castelló, Vicent Pitarch, i el president del Centre Excursionista de Castelló, Andreu Palomo, a més dels representants de les cinc entitats de Reus.

La Flama, a Montserrat
Sota el lema "L'encengué la fe, la portà l'esforç i la manté la voluntat d'un poble" la Flama de la Llengua Catalana arribarà a la basílica de la Mare de Déu de Montserrat, el proper diumenge 23 de febrer. L'acte, que esdevé una celebració cultural on l'esport i la natura hi juguen un paper essencial, pretén recordar la figura de Pompeu Fabra, enginyer i filòleg que va marcar les regles de la llengua catalana moderna.
 Fotografies: Anna Cabré

FOTOGRAFIES DE GRUP

 Fotografies: Cesc Escoda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada