dimecres, 12 de febrer del 2014

Arribada de la Flama a Reus i al Reus Deportiu



Benvinguda la FLAMA DE LA LLENGUA CATALANA, que ha arribat a Reus procedent de Prada de Conflent, a la Catalunya Nord.

Aquest dissabte 8 de febrer, ha arribat a Reus. amb BTT, des de Capçanes, entrant per la Boca de la Mina, tot seguint la ruta del Carrasclet.
En comitiva des del Passeig Mata, baixant des del carrer Ample fins a la Plaça Mercadal, la FLAMA ha il·luminat el centre de Reus.
Molts excursionistes i simpatitzants, precedits per la torxa, la pancarta commemorativa, una gran estelada i la música de gralla, van apropar-se al Mercadal per a fer entrega de la FLAMA a la Ciutat de Reus, que la va rebre, en nom de l’Ajuntament, a mans del Regidor Sr. Joaquim Sorio.
Breus parlaments, l’encesa de la FLAMA per part de cadascuna de les cinc Entitats excursionistes de Reus, organitzadores d’aquesta 45a RENOVACIÓ i el Cant dels Segadors, van posar punt i seguit a aquesta emotiva celebració.
Excursionistes del Reus Deportiu i noies de la Secció de Patinatge del Reus Deportiu, varen traslladar la FLAMA, a peu, cap a les instal·lacions del Club.
A l’arribada, la Sra. Mònica Balsells, Presidenta del Reus Deportiu, va donar la benvinguda a la comitiva i a la FLAMA.
Cesc Escoda va posar de manifest, una vegada més, la motivació de la RENOVACIÓ DE LA FLAMA DE LA LLENGUA CATALANA, tot agraint el treball fet per part dels socis que ha permès deixar molt alt el nom, la dedicació i el protagonisme de la Secció Excursionista del Reus Deportiu en aquest esdeveniment de ressò per tots els territoris de parla catalana.
En Lluís Roig va fer entrega a Josep Baiges de la peça artística, numerada, creada per a aquesta ocasió, com agraïment a la seva labor de difusió de la FLAMA DE LA LLENGUA CATALANA, particularment en el món de Reus.
A continuació, l’actuació musical de Pau Fogàs, violinista, interpretant diverses peces tradicional catalanes, va arrencar els aplaudiments de tots els assistents.
Les paraules de cloenda, a càrrec del Delegat de la Secció, Josep Andreu, felicitant-nos a tots plegats de l’èxit d’aquesta celebració, agraint la participació de la Secció de Patinatge del Reus Deportiu, convidant-nos a participar en la pujada de la FLAMA a Montserrat el proper dia 23, tot recordant la satisfacció de celebrar enguany el 80è aniversari de la Secció Excursionista., van posar punt i final a l’acte.
Un cop feta la tradicional fotografia de grup i el repartiment de productes, gentilesa de la marca Borges, petits i grans ens vàrem dir a reveure, fins a Montserrat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada