dilluns, 14 de novembre del 2016

Sortida a Farena - Pinetell - Camí del Brugent

El Passat 13 de novembre la Secció va realitzar una sortida que s'iniciava a Farena i seguint diferents senderons fins arribar a El Pinetell, on vam esmorzar a la plaça Major. Un cop esmorzats vam sortir del poble tot seguint un camí que ens portava al Pas de l'Escleta i seguidament a la llera del Riu Brugent, que el vam passar tot traspassant dos passarel·les flotants de fusta fins arribar al Toll de l'Escletxa.





Un cop creuats els ponts vam seguir el camí paral·lel al riu que va pujant aigües amunt i que en dos o tres ocasions ens fa traspassar la llera del riu Brugent i gaudir d'indrets amagats i molt bonics. Pel camí, a més a més, anem trobant les ruines d'antics molins paperers com el Molí del Castellà, el del Po, del Vilalta, del Borrós i el del Fort.




Finalment arribem a la pista que ens portarà a Farena i que està just a l'encreuament d'una picifactoria, nosaltres a mitja pista agafem un senderó que ens porta directe al poble sense haver de resseguir tota la pista fins d'alt. Com sempr vam acabar amb un vermut i dinar de germanor a Farena.

 
Fotografies: Cesc Escoda i Blanca Cabré

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada