diumenge, 30 de gener del 2022

Reparació del Pal indicador de Cova Santa

Dia de treball a Montsant! Un dia esplèndid va acompanyar als 23 excursionistes de la secció que van participar en aquesta sortida amb l'objectiu de reparar el pal indicador malmès de la Cova Santa.

Des d'Albarca el grup va enfilar el Grau Gran fins al Pla, i des d'allí cap a la cara sud del Montsant, caminant entre espectaculars cingles fins al Pla del Moloner, on hi ha la cova Santa i el pal que calia reparar.

Després d'un bon esmorzar el grup va començar a reparar el pal, que ja llueix de nou com cal. Mentrestant, els socis que volien podien visitar la Cova Santa.

Un cop reparat el pal, i feta la foto de grup de rigor, el grup va pujar a Serra Major fins al pal indicador-capella del Crist de la Sang, i d'aquí fins al següent pal indicador que indicava la baixada cap a la font del Manyano.

Aquest tram d'excursió va ser de gran bellesa, un sender que transcorria per mig d'un bosc de pins, teixos, ... i que portava al següent punt a destacar del recorregut, la font del Manyano, que aquell dia estava mig glaçada. Més endavant es va arribar al Pas del Gat, un pas ben estret entre dos roques però que tothom va superar! Ja només quedava vorrejar la Roca Corbatera per tornar al Pla del Grau Gran i des d'allí tornar a Albarca, on es va fer el vermut i dinar de motxilla.

Al llarg del recorregut es va aprofitar per a repintar i col·locar cintes, si feia falta, dels altres pals indicadors. Una excursió que deixà a tothom molt satisfet!










Fotografies realitzades per diferents socis de la Secció Excursionista del reus Deportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada