diumenge, 21 de febrer del 2021

El camí del Bosc de la Ció i el Grau de l'Escalet

Després d'estar uns mesos sense sortir del nostre municipi, fet que no ha significat quedar-se a casa sinó sortir en petits grups a conèixer els camins de la nostra zona, per fi podem moure'ns per la comarca. Així que la primera excursió que hem fet ha estat el 21 de febrer a Arbolí! 

Hem fet una excursió que es va realitzar el 12 de febrer de 2012 i que va servir per restaurar els pals indicadors que es van trobant al llarg del camí. Aquests pals indicadors es van col·locar l'any 2004 en motiu del 70è aniversari de la fundació de la Secció Excursionista del Reus Deportiu, la secció va organitzar el XL Dia del Camí de Muntanya. Aquest cop també hem aprofitat per restaurar-los.

És un recorregut circular de 6km amb sortida i arriada a Arbolí. El paratge escollit és la Devesa, un altiplà limitat pel riu Arbolí i els cingles de les Muntanyes de Prades, i l'excursió ha passat per la Font Viva, el Bosc de la Ció, la Devesa, els Avenquets del Joanet i el Grau de l'Esquelet. Els pals indicadors que ens hem trobat estaven en bastant bon estat, com a molt els faltava alguna enganxina identificativa que, de tant en tant, algú treu, tot i així, faltaven 2 pals indicadors dels quals no sabem que ha passat.

Ha estat estrany caminar tots separats, mantenint les distàncies de seguretat i amb mascareta, tot i així, si això ens permet tornar a gaudir de la muntanya doncs ho farem de gust!
Fotografies de Blanca Cabré. Fotografia de grup d'Àlex EspinosaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada