diumenge, 17 de gener del 2021

Reus - Riudoms - Reus

El 17 de gener vam realitzar la primera excursió de l'any, tocava començar pels camins de Reus. Una excursió senzilla i plana per començar a reactivar de nou les cames després d'uns quants mesos d'inactivitat. Aquest cop havíem canviat el format de l'excursió, erem un grup petit, separats per mantenir les mesures de seguretat, amb mascareta i tothom tenia el track per no haver d'anar junts.... si més no ens veiem a la llunyania!

Cal destacar que es va retrassar l'excursió una setmana perquè el cap de setmana anterior hi va haver unes grans nevades a tot el territori i va ploure molt. A més, aquella setmana va començar un nou tancament perímetral municipal, fet que ens obliga a modificar les pròximes sortides si volem seguir caminant.

El recorregut va ser circular, amb sortida al Parc de la Festa i sense arribar a Riudoms, d'uns 11,4km i va trancórrer per camins carreters i per un petit tram de la riera de Maspujols; ens va anar bé per conèixer camins de la zona que no hi havíem passat mai com ara el camí vell de riudoms, el camí del Mas del Xulo, el camí de Blancafort, el camí de Riudoms a Vilaseca, el dels Molins Nous i el del Roquís.

Una ruta matinal que a les 12h ja s'havia acabat.





Fotografies dels diferents socis que van participar a la sortida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada