diumenge, 10 de març del 2019

Reposició pal indicador Pi de la Carabasseta

Aquest diumenge 10 de febrer la Secció ha fet una sortida per tornar a col·locar el pal indicador a l’intersecció de camins del Pi de la Carabasseta, al PN Montsant, que havia estat malmès. Aquest cop la ruta ha estat diferent i no em pujat fins al Pi per la zona d’Ulldemolins sinó per Albarca. 

Des d’Albarca hem pujat la pista fins al Pla del Grau i allí els excursionistes hem descendint per la pista fins a l’Ereta, on s’ha carregat el Pal Indicador reparat i tot el material necessari per repossar-lo, i s’ha començat a ascendir fins al Portell del Peret per agafat el GR-171 que ens ha portat per un senderó una mica aeri però amb grans vistes fins al Pi de la Carabasseta, cal destacar que a mig camí ens hem trobat amb el tram que es va malmetre per culpa d’una esllevissada ara fa 1 any però si es va amb compte es pot passar sense problemes.

Un cop al Pi tothom ha participat a arreglar el pal i ja cap als volts del migdia ens hem dirigit a l’Ermita de la Mare de Déu de Montsant tot desfent part del camí de l’anada i resseguint el GR-171. Alliels 25 socis hem gaudit d’un vermut i dinar de motxilla.










Fotografies Blanca Cabré, fotografia de grup Cesc Escoda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada