diumenge, 22 d’abril del 2018

Sortida: Pugem Punta Curull i baixem Tossa del Quico

El passat diumenge 22 d'abril vam realitzar una excursió que organitzava el Club Ciclista del Vilosell, l'Ajuntament del Vilosell i on també hi participava l'Ajuntament de Vilanova de Prades. Es va tractar d'una excursió per commemorar que al cim de la Punta Curull (què és com l'anomenen des de la vessant de Vilanova de Prades) es recol·locava una placa nova cobatejant-lo com a Tossa del Quico (nom que li donen els habitants de la zona del Vilosell.



Nosaltres vam participar en la col·locació de la placa commemorativa donat que just al cim hi ha un pessebre i un pal indicador del Reus, per tant, simplement es va afegir un nou element indicador al pal ja existent.

Va ser una excursió d'uns 12km en els quals vam poder gaudir de la companyia de la gent del poble, vam descobrir noves rutes per accedir al cim de la Punta Curull / Tossa del Quico i vam compartir un piscolabis a st Miquel de la Tosca.










Estem molt agraïts de que haguessin comptat amb nosaltres per realitzar aquesta iniciativa i els volem donar les gràcies per haver-nos ensenyat la seva zona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada