dimarts, 23 de febrer del 2016

Sortida Prades - Serra de la Gritella

Diumenge 31 de gener va tenir lloc la segona sortida de trimestre. Va ser a Prades. Un recorregut d'uns 10 kms que ens va portar des de Prades fins dalt del Pla de la Guàrdia, on la Secció hi té un pal indicador que va ser restaurat.

El grup va sortir de Prades seguint el GR que porta al Coll de la Drecera, per anar a buscar el Grau d'en Pau de Blai. Un cop a dalt es va restaurar el pal indicador de la secció, ens hi vam fer una foto de grup, i tot seguit el grup va anar cap als dos miradors que hi ha, un encarat al Montsant, i l'altre cap a Prades i al Tossal de la Baltassana.

El descens es va fer pel sender, costerut i pedregós, que hi ha paral·lel a la pista de Caminos Naturales i que arriba al Coll de l'Andreu. La pista on vam arribar porta, cap a la dreta, cap a Siurana. Nosaltres la vam seguir cap a l'esquerra passant pel costat d'un forn de calç i la font del Cap del Pla. Des d'aquí, i seguint el PR, vam anar cap al Perelloner del Cisterer per acabar al punt d'inici, a Prades, entrant pel camí de Reus on hi ha un altre pal indicador de la Secció.

Fotografies: Blanca Cabré

La propera sortida serà el 14 de febrer a Botarell, per anar als cims del Bres i Puigvoltor.

En breu penjarem algunes fotografies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada