dissabte, 18 d’abril del 2015

Resum de la reunió del 3r trimestre

El passat dissabte, 11 d'abril, va tenir lloc al local de la Secció Excurisonista la presentació de les activitats programades pels mesos d'abril, maig i juny.

L'acte va començar amb una projecció d'un recull de fotografies fetes durant les activitats del trimestre anterior. Posteriorment es van presentar les sortides de l'últim trimestre de curs, destacant-ne la pujada a la Mola de Colldejou, la caminada nocturna Arbolí - Portell de l'Embut - Alforja - Les Borges del Camp, i la cloenda de curs a Pontons, entre altres. 

També es van presentar les activitats previstes per l'estiu com són el camp de treball pel manteniment del GR i la sortida al Pirineu, més concretament a la Vall de Núria fent el cim del Puigmal.






Abans de cloure l'acte, Magda Constantí, sòcia de la Secció, va fer donació a la Secció d'un quadre pintat per ella, a l'oli, on s'hi representa el Balcó del Priorat de la Serra de Montsant, amb un dels pals indicadors del Reus Deportiu en primer pla. La Junta de la Secció Excursionista li agraeix molt aquest present.



Durant la realització de la presentació també va fer acte de presència el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, el Sr. Miquel Domingo que va dedicar unes paraules als assistents com a cloenda de l'acte.


Fotografies: Cesc Escoda i Lluís Roig


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada