diumenge, 6 de març del 2022

La Mola de Genesies, el poblat ibèric i la Cova de la Llúdriga

La quarta excursió del trimestre va portar un grup de 15 excursionistes de la secció fins al terme de Vandellòs per pujar fins al cim de la mola de Genessies, visitar el seu poblat ibèric, i de tornada, anar fins a la cova de la Llúdriga.

Un dia ennuvolat i amb una mica de pluja va acompanyar als socis en aquesta excursió circular amb punt d'inici i final al Mas de Genessies. Sortint des del mas i agafant primer per una pista, després un sender i superant en el darrer tram una part que s'havia de grimpar, al cap d'una horeta, el grup arribava dalt de tot de la Mola. Un cop allí també van apropar-se a les restes del poblat ibèric que estan situades just a l'altre extrem de la mola.

Ja esmorzats, els socis van reprendre la marxa descendint durant un bon tram per sender i per pista. Al cap d'una hora i mitja van arribar a la Cova de la Llúdriga, a la qual van poder accedir després d'una petita grimpada.

Un cop visitada la cova tocava continuar el camí de tornada cap al Mas de Genessies. El camí va portar el grup primer fins al Mas d'en Xanxo i, després de pujada, fins a la Portella de Gardell. Des d'aquest indret ja només els quedava baixar fins al punt d'inici-final de l'excursió on el grup va fer el tradicional vermut i dinar de motxilla.
Fotografies realitzades pels diferents socis de la Secció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada