diumenge, 7 de març del 2021

Les Coves d'en Pere

El diumenge, 7 de març, hem anat d'excursió pels voltants de Prades. 

Com que hi ha confinament comarcal hem arribat amb cotxe fins a Prades per les carreteres que transcórren per la comarca i s'ha fet llarg el camí, tot i així, un cop a lloc ens hem posat la motxilla i a caminar! 

Ha estat una ruta circular amb sortida i arribada a Prades d'uns 12,6 km. Tot i que la temperatura no era molt baixa, l'humitat feia que la sensació fos de bastant més fred, així que hem caminat a bon ritme!

Hem sortit de Prades tot seguint el GR 171, que és el que la Secció fa el manteniment, i hem anat pujant durant 2,7km fins al Tossal de la Baltassana. Des d'aquest punt tot seguint el GR i, posteriorment, una pista, hem arribat a les Coves del Pere. És un indret espaiós on hem aprofitat per esmorzar i fer-nos la foto de grup mantenint distàncies. Tot seguit ens hem dirigit cap al Coll de la Font del Dineral, el Coll del Serafí i hem acabat la ruta pels senders que passen per l'Ermita de l'Abellera l'Ermita de Sant Roc i l'Ermita de Sant Antoni. Finalment hem arribat a Prades abans de l'hora de dinar.






Fotografies de Blanca Cabré i fotografia de grup de Josep Andreu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada