diumenge, 7 de febrer del 2021

Reus - Pi de Bofarull - Reus

Aquest diumenge tocava una sortida per la Mussara però el tancament municipal ens ha portat a anul·lar-la i fer un tomet pel voltant de Reus. Aquest cop l'objectiu ha estat anar a visitar el Pi de Bofarull.

Un pi pinyoner, de 20,5 metres d'alçada que està inclos a la llista d'Arbres Monumentals de Catalunya. Situat aprop del mas de Bofarull, al cantó nord-est de la carretera de Tarragona i que ara porta a l'aeroport de Reus; a la vora de la riera de la Quadra que des d'aquell indret es coneix també com a Riera del Pi de Bofarull.

La ruta d'11,7km ha trancórregut per camins amples i per la riera. És la ruta R11: de la riera de la Quadra a Bellissens, senyalitzada per l'Ajuntament de Reus i, tot i que és circular, hem tallat un tram per evitar realitzar molts quilòmetres per dins de la ciutat.

L'excursió ens ha portat per camí de les Puntes, la riera de la Quadra o del Pi de Bofarull, camí de la Boella, de la Creu dels Horts, el Polígon Industrials Mas Sunyer (que no l'hem pogut evitar), camí del Mas de la Plana/Camí del Mas de Larrard i camí del Castell/camí de Vilaseca.

Excursió matinal per estirar les cames i arribar a casa a l'hora de dinar! Això si, des de les 12 del migdia el vent bufava amb ganes i ens ha costat mantenir el ritme!


Fotografies de Blanca Cabré

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada