diumenge, 13 de gener del 2019

Sortida homenatge a l'Hospitalet de l'infant

Aquesta sortida és un petit homenatge a l'Eduard González, soci de la nostra entitat i que ens va deixar el passat any 2018. La sortida recorre un indret que ell estimava molt: el Torn de l'Hospitalet de l'Infant. 

L'excursió parteix de Cala d'Oques per anar pel GR 92, on trobem restes de les construccions de la Guerra Civil, es puja als cis de la Punta de les Rojales i del Torn, passant per un mirador. Durant tot aquesta part del trajecte hem patit el vent que bufa normalment en aquesta zona i que en alguns cops ens ha fet treballar de valent per mantenir-nos drets. Després hem deixat el GR i ens hem dirigit a la Platja del Torn on hem contemplat l'Illot del Torn mentre esmorzavem arraulits entre les roques. El camí de retorn de l'excurssió ha transcorregut per la platja.

En aquesta jornada hem fet l'excursió amb els/les companys/es de la Secció Exursionista del Centre de Lectura de Reus, a qui hem convidat atès que l'Eduard també era soci de la seva entitat. Agraïm la seva companyia. L'excursió ha finalitzat amb un vermut de germanor entre ambdos entitats.









Fotografies Blanca Cabré. Fotografia de grup Cesc Escoda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada