diumenge, 30 de setembre del 2018

Sortida Almoster - Puig d'en Cama

El diumenge 30 de setembre vam pujar al Puig d'en Cama, un pujol situat al terme de la Selva del Camp, Baix Camp. Forma part dels primers estreps de les Muntanyes de Prades i té 717 metres d'altitud. Al cim podem trobar-hi un vèrtex geodèsic i aquest cim està inclòs al llistat dels 100 cims de la FEEC.

La ruta, d'uns 10km i 424m de desnivell positiu acumulat, era circular i sortia d'Almoster. Des d'allí vam sortir d'un punt anomenat Tres Creus i agafarem el camí de les Serres, a partir d'aquí vam començar a pujar primer per un camí encimentat, després per una pista i finalment vam acabar per un camí ample bastant rocós que puja sostingudament fins arribar al cim. A un extrem del cim vam trobar una estructura elevada de guaita forestal.

Després d'esmorzar i agafar forces es retornà cap als cotxes tot desfent inicilment el tram final del camí de pujada i seguint la ruta tot agafant un conjunt de camins, amb panells inofrmatius sobre la història de la zona, que ens retornaren fins als cotxes, on vam acabar el dia amb el tradicional vermut i dinar de motxilla.






Fotografies: Blanca Cabré i Josep Andreu. Foto de grup: Cesc Escoda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada