Actes celebrats

Aquí us deixem un recull dels actes i activitats importants als quals hem participat el darrers cursos:Curs 2016-2017

41 Aplec Excursionista dels Països Catalans

Durant la setmana del 6 al 10 de desembre les 5 entitats excursionistes de Reus organitzen el 41 Aplec Excursionista dels Països Catalans, un esdeveniment que reuneix excursionistes de diferents punts dels països de parla catalana, Principat, País Valencià, Illes Balears, Catalunya Nord i Andorra, i la Franja en una trobada on es comparteixen excursions, activitats culturals, dinars i sopars conjunts, entre altres.


Aquest any es realitza a Reus i la seu principal de l'Aplec s'ha instal·lat al Reus Deportiu des d'on els excursionistes poden dormir en tendes i autocaravanes, agafen els autobusos per anar d'excursió i poden compartir experiències en diferents sopars organitzats.

Aquí podreu veure les notícies que vam publicard'aquell dia. LINK

52 Dia del Camí de Muntanya

Aquest any el Camí de Muntanya s'ha organitzat conjuntament entre les 5 entitats excursionistes de Reus. El diumenge 23 d'octubre les cinc entitats excursionistes de Reus vam organitzar l'edició número 52. La ruta va ser: La Febró - Les Socarrades. Va acollir unes 450 persones i va ser un èxit.
S'ha de destacar que organitzar aquest acte implica la recuperació, neteja i senyalització de nous senders, fet que implica un gran esforç, treball i organització de tots els voluntaris. A més a més, es va finalitzar la senyalització del camí amb la col·locació de dos nous pals indicadors.
 

Aquí podreu veure les notícies que vam publicard'aquell dia. LINK

 
Curs 2013-2014

80è Aniversari de la Secció Excursionista

L'any 2014 la Secció feia 80 anys. Tots els socis ho vam voler celebrar com toca i per això al llarg de tot l'any es van realitzar motes activitats, xerrades i excursions per poder celebrar com cal aquest fet. Vam voler deixar una empremta en tots els llocs que creiem que eren significatius per la Secció.

Al blog podreu descobrir tot el que vam fer, mireu l'etiqueta: 80è Aniversari.

http://www.seccioexcursionistareusdeportiu.cat/search/label/80%C3%A8%20aniversari


 80 anys, 80 cims


Una de les activitats que vam realitzar per celebrar el nostre 80è Aniversari, i que ens agrada destacar, va ser la d'assolir 80 cims de més de 800 metres. Aquest objectiu el vam aconseguir i el que és més important, el vam superar. 

Entre tots els socis de la Secció vam aconseguir 120 cims en un any, aquests cims van realitzar-se a Catalunya però també fora de les nostres fronteres, i fins i tot en llocs tant lluny com els Alps o Escòcia.

Els socis van realitzar-se fotos en tots ells, i sempre lluïnt la bandera commemorativa que haviem realitzar per l'ocasió.

http://www.seccioexcursionistareusdeportiu.cat/p/80e-aniversari.html


45è Renovació de la Flama de la Llengua Catalana

La renovació de la Flama de la Llengua Catalana és un esdeveniment anual amb caràcter reivindicatiu i alhora festiu, que organitza cada any una entitat o grup d’entitats excursionistes de la F.E.E.C. (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya).

Aquest acte, que s’organitza ininterrompudament des de 1970, vol refermar any rere any la voluntat d’un poble per mantenir ben viva la nostra llengua i en homenatge a Pompeu Fabra, i consisteix en renovar anualment la simbòlica Flama de la Llengua Catalana, que crema a l’atri de la basílica de Montserrat.

Les entitats excursionistes de la ciutat de Reus, una vegada més, agermanem esforços per dur a terme una activitat de manera conjunta, i pel pròxim any 2014 ens ha estat concedida l’organització de la 45a. edició de la Flama de la Llengua Catalana

Text extret: https://flamallenguacatalana.wordpress.com/presentacio-2/

https://flamallenguacatalana.wordpress.com/

Aquí podreu veure les notícies que vam publicar dels diferents actes que vam realitzar. LINK

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada