diumenge, 24 d’abril del 2022

Montsant, recol·locació del pal indicador del Barranc del Vidalbar

Just abans de la pandèmia la Secció va recuperar el pal indicador que està situat a mig barranc del Vidalbar perquè estava malmès. No ha estat fins aquest diumenge 24 d'abril del 2022 que l'han pogut tornar a col·locar al seu lloc.

De bon matí un grup de 15 socis han anat a la Morera de Montsant, s'han carregat a l'esquena tot el material necessari per treballar, han agafat el pal i han començat a enfilar cap a la Serra Major del Montsant pel grau de la Grallera. Un cop han arribat a la part més alta, just on hi ha un altre pal indicador de la Secció, han descendit pel senderó que baixa suaument pel barranc del Vidalbar fins a arribar a la intersecció que permet pujar fins al Piló dels Senyalets. En aquest punt s'havia de col·locar el pal.

Mentre uns socis recol·locaven el pal indicador, uns altres s'ha desplaçat fins a la cova de les Soronelles per observar l'espectacular balma i el Teix. Un cop finalitzada la feina i la vista han desfet el camí fins a tornar a la Morera de Montsant per fer un bon vermut i dinar!


Fotografies de diferents socis de la Secció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada