diumenge, 7 de novembre del 2021

Montsant: Grau de l'Escletxa i l'Enderrocada i reparació del pal indicador Punta del Boter

El motiu d'aquesta sortida era la reposició d'una sageta del pal indicador de la Punta del Boter, tot i això, es va aprofitar per fer una ruta circular d'uns 10 kms amb una dificultat moderada.

El punt de partida era el Collet de l'Hort, on tenim un pal indicador, a prop de la Cartoixa d'Escaladei. En aquest punt els excursionistes van agafar el senderó que puja cap al grau de l'Escletxa fins a arribar a la Punta del Boter. En aquest indret mentre uns esmorzaven els altres van arreglar el pal indicador.

Seguidament, van continuar cap als Cingles dels Codinals seguint un camí poc traçat i senyalitzat amb alguna fita que segueix el fil de la carena per la part superior i, alguns cops, per sota fins baixar i creuar el barranc de la Martorella. Un cop passada la Cova dels Lladres i seguint pel peu de la cinglera es va agafar el grau de l'Enderrocada, un pas estret, ple de còdols i on s'ha de tenir cura, un ressalt de roca, un pas de roca esglaonat i una Balma.

Un cop arribats a la zona de matolls i pins, vam agafar el camí dels Cartoixans i tot passant pel Mas de Forçans seguim el camí cap a la Morera de Montsant fins a arribar al punt d'inici.

Com sempre vam acabar la sortida fent un vermutet i un dinar de motxilla!


 

 


 Fotografies dels socis de la Secció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada