diumenge, 14 de novembre del 2021

56è Dia del Camí de Muntanya de la IV Vegueria

El 14 de novembre de 2021 el Centre Excursionista de Tarragona i l'Associació FIGOT TOUR va organitzar a Riba-roja d'Ebre el 56è Dia del Camí de muntanya de la IV Vegueria de la FEEC

Una caminada oberta a tothom, festiva i que busca mostrar diferents punts d'interès per ensenyar el territori, és la festa de l'excursionisme de la IV Vegueria. El recorregut constava de 14,8 km senyalitzats, amb 326 m de desnivell acumulat. Durant l'acte es va inaugurar un mirador fabulós i es va transcórrer per una sendera magnífica. En acabar, els organitzadors van oferir als participants menjar una la clotxa típica de Riba-roja, a més de no faltar la música i altres sorpreses durant els actes finals. Un cop finalitzada la sortida els excursionistes podien passejar pel Mercat Medieval i Artesà que estava instal·lat al poble.

Tot i que el Camí de Muntanya es realitzava lluny de la nostra zona i això implicava matinar molt, un grup de 6 socis es van desplaçar fins a Riba-Roja d'Ebre per participar de la diada excursionista.

Fotografies dels socis de la Secció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada