diumenge, 3 d’octubre del 2021

Montsant: reparació del pal de la Cova Santa i el pas del Gat

Segona sortida del trimestre i primera que no realitzem, tot i això, no ha estat per culpa de les restriccions de salut. El diumenge a les 8:00 tots els socis es van reunir al Reus Deportiu i amb els seus cotxes es van dirigir cap a Albarca. Aquest cop la sortida consistia en una petita excursió i en la reparació del pal indicador de la cova Santa. 
 
Un cop allí un grup de socis van pujar des del poble fins al Pla del Grau Gran, pel camí van aprofitar per anar reparant els diferents pals indicadors que s'anaven trobant pel camí. Un cop a dalt els va sorprendre la boira que cobria tota la part superior del Montsant i van decidir suspendre l'excursió. 
 
No us penseu que van tornar cap Albarca, estaven a la muntanya i era època de bolets... doncs perquè no intentar trobar-ne alguns? Així que després de fer un tomet per allí a veure si trobaven alguna coseta sí que van desfer el camí que havien fet de bon matí i van tornar cap als cotxes. Tot i no caminar, van fer un vermutet i dinar de motxilla per acabar de gaudir d'un dia a la muntanya.






Fotografies de Blanca Cabré

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada