diumenge, 26 de gener del 2020

Sortida al Puig Cavaller de Gandesa

Aquest cop hem realitzat una sortida circular que ens ha pujat fins al Puig Cavaller de Gandesa, era una ruta d'uns 7,5 km i amb un desnivell positiu de 698m.
El Puig Cavaller està considerat com un contrafort de la Serra de Pàndols, dintre de la Serra dels Volandins. Amb 709 metres d'altitud esdevé el punt més alt del conjunt del massís.
A les 7:30 del matí sortíem de les instal·lacions del Reus Deportiu direcció Gandesa, d'on partiriem de l'àrea recreativa la Fonteta. Els primers 2,3 km van ser per pista asfaltada fins arribar a una cruïlla on vam agafar el sender direcció a la Fontcalda, un PR que passa primer pel Mas d'en Torner, on vam esmorzar, i seguidament va pujant de forma pronunciada fins al Cim del Puig Cavaller.

A partir d'aquest punt ja era tot baixada, el senderó primer passava per unes balmes aèries i posteriorment per una zona molt obaga i frondosa que estava humida per les darreres pluges, havíem d'anar en compte de no relliscar.

Quan vam arribar a l'antena repetidora el camí va tornar a ser pista fins als cotxes. A l'àrea recreativa de La Fonteta vam fer un vermut i dinar de motxilla, això si, vam menjar ràpid que feia molt de fred!


Fotografies de Blanca Cabré i fotografia de grup d’Àlex Espinosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada