diumenge, 13 de maig del 2018

Sortida Comellar Espinós.

El curs 2016-2017 vam participar en una iniciativa impulsada pel Jordi Bru Fotografia d'editar un calendari solidari per recollir diners que posteriorment serien invertits en la millora, manteniment i senyalitzacó de senders, en concret es volia potenciar aquesta activitat que ja realitzem com a Secció a través d'un conveni que tenim amb el Parc Natural de Montsant. I així seguir treballant pel Montsant i per mantenir els seus camins en bon estat.

Aquest cop hem instal·lat dos nous pals indicadors a la zona de la Morera de Montsant i en concret senyalitzen el comellar de l'Espinós, un sender que puja suament per la part més baixa del comellar fins a la Serra Major. Recorrer zones obagues, amb força vegetació i per sobre d'un camí fet de còdols. A més a més, vam reparar un altre pal dels més antics (45 anys) que tenim a serra i que estava malmès pel pas dels anys.







A la sortida van participar ,és d'una vintenta de socis i entre tots vam pujar tot el material necessari i vam treballar mentre esmorzavem, xerravem i ens ho passavem bé, llàstima que tot i ser un dia de sol feia molt de vent i fred. El resultat és immillorable i ara només volem que tothom pugui gaudir d'aquest nou sender.

Com sempre vam finalitzar l'excursió amb un bon vermut/dnar en grup per celebrar la feina feta.


Fotografies: Blanca Cabré    Foto grup: Cesc Escoda

1 comentari:

  1. Va ser un gran dia! Poder veure culminada una idea que va néixer dos anys endarrera. Gràcies companys per la confiança! I gràcies companys per la tasca que feu!
    Jordi Brú.

    ResponElimina