diumenge, 20 de maig del 2018

Sortida al Pi de la Carabasseta i al Toll de l'Ou

El diumenge 20 de maig la Secció va realitzar una sortida al Pi de la Carabasseta, en concret s'anava a recol·locar un pal indicador que tenia més de 50 anys i que s'havia malmès amb el pas del temps. 

Com sempre ens vam equipar amb la motxilla i tot lo necessari per treballar a muntanya i des de l'ermita de santa Magdalena vam començar a ascendir pel senderó que puja fins al Pi de la Carabasseta. És un sender estret, que va pujant de forma constant i sempre ressegueix la muntanya; on a mig camí es pot observar una formació rocosa anomenada Punta de la Galera, per la seva forma que recorda a aquesta embarcació, i més endavant un mirador espectacular d'Ulldemolins i la plana.




Un cop al Pi de la Carabasseta i després d'un bon esmorzar es van començar les tasques de reparació del pal. Mentres una part del grup va aprofitar per baixar fins al Toll de l'Ou, a uns 2km de distància i 200m de desnivell, per observar si les pluges havien fet que l'aigua saltés amb més força.

Els dos grups van haver d'acabar les tasques de reparació i retornar del Toll de l'Ou a correcuita donat que es va formar una petita tormenta just sobre la zona d'Ulldemolins, que va deixar caure força aigua, llamps i trons.




Tot i acabar la jornada ben mullats es va realitzar el tradicional vermut i dinar de motxilla a l'ermita de santa Magdalena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada