dimecres, 27 d’abril del 2016

Sortida Campanilles - Les Tosques

El passat diumenge una vintena de membres de la secció van fer l'excursió de Vilaplana a La Mussara, pujant pel camí de les Campanilles i baixant pel de Les Tosques.

El dia va acompanyar durant tota l'excursió. El camí de les Campanilles, més curt però que puja més fort, ens va portar fins a Les Airasses, passant pel costat de la Roca Caiguda(fruit d'una esllavissada de principis del s. XX). A mitja pujada, i a recer d'una balma, el grup va poder esmorzar i gaudir d'unes boniques vistes i de les curioses formes que prenen les roques de les cingleres.

Un cop a dalt del poble de La Mussara, es van fer les fotos de rigor, i encara va haver-hi un moment per anar a trobar un petit tresor, orquídies! Després d'haver-les observat i fotografiat des de tots els angles, el grup va reprendre la marxa seguint el PR que baixa per les Tosques.

va ser parada obligatòria els salts d'aigua que hi ha al llarg del camí, i l'explicació que ens va fer la Carme sobre el tipus de roca, la "pedra tosca", que dóna nom a l'indret, i el seu procés de formació.

L'excursió va acabar amb un dinar de tot el grup a Vilaplana.










Fotografies: Cesc Escoda i Josep Andreu

La propera sortida de la Secció serà el 8 de maig al massís del Garraf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada