diumenge, 15 de febrer del 2015

Excursió Arbolí - Gallicant - Els Gorgs

El passat diumenge 8 de febrer la Secció va fer una excursió a Arbolí, en concret vam anar a gallicant i als Gorgs. L'excursió va ser d'uns 13,2 km i de dificultat baixa, ara bé, vam tenir una gran sorpresa! Estava tot nevat i gelat.

L'excursió va començar des d'Arbolí, des d'allí van anar pujant per un senderó direcció a Gallicant (on vam esmorzar ben resguardats del fred). Durant els primers metres ja vam poder observar que seria una excursió diferent però quan ja portàvem un o dos kilòmetres vam poder confirmar que caminariem casi tota l'excursió entre neu i gel. Per sort, anàvem ben tapats!

Un cop esmorzats vam seguir el camí direcció el Gorguet, el gorg de la Febró i la Gorguina, els tres espais els vam trobar gelats i nevats, i va ser una imatge diferent a la que estem acostumats. Abans de traspassar el riu Siurana vam passar pel Molí de l'Esquirola i el Mas de'n Candi.

Finalment van començar a pujar pel grau del Vincabrer per poder tornar cap Arbolí. Destaquem que al llarg del camí vam anar arreglant pals indicadors del Reus Deportiu.











Fotografies: Blanca Cabré

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada