dilluns, 26 de gener del 2015

Primeres excursions del 2015!

La Secció Excursionista ha començat el 2015 amb dues excursions que ens van portar de Cornudella a Siurana i a les trinxeres de la Punta del Duc a la Pobla de Massaluca.

El diumenge 11 de gener, setze excursionistes van seguir el PR que porta de Cornudella de Montsant fins a Siurana, tot vorejant el pantà. Sortint de Cornudella la caminada es va fer agradable tot caminant per la vora del pantà, i després el sender ja enfilava cap amunt fins arribar al poble de Siurana. Un cop dalt vam visitar l’església, el Salt de la Reina, les restes del castell i, finalment, ens vam dirigir fins a la Trona. Tot el grup va retornar a Cornudella desfent el mateix camí.

La segona de les excursions va tenir lloc el diumenge passat. Va ser un recorregut pel conjunt històric de les trinxeres que hi ha a la Punta del Duc, a La Pobla de Massaluca, i dels Barrancs, a Vilalba i els Arcs, un espai de La Batalla de l’Ebre. De les obres de fortificació vam visitar trinxeres, pous de tirador, i galeries excavades a la roca. A la zona dels Barrancs queden encara uns 800 metres fortificats. L’excursió va acabar amb un dinar a Gandesa.
 

Les properes activitats de la Secció Excursionista són la sortida de raquetes de neu a Sant Joan de l’Erm, l’1 de febrer, i Gallicant i els Gorgs, el 8 de febrer.

Fotografies: Josep Andreu i Cesc Escoda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada