dilluns, 15 de desembre del 2014

El Pessebre a Montsant


El diumenge va tenir lloc l'última de les excursions d'aquest 2014 organitzades per la Secció Excursionista. Es tracta de l'excursió que es fa cada any per anar a posar el Pessebre a muntanya, concretament a Montsant. El d'enguany era el 20è Pessebre que la Secció posa, el qual sempre ha estat obra d'en Lluís Roig, soci de l'entitat. El primer es va posar el 10 de desembre de l'any 1995 a la Punta Curull (Serra de Llena) i després en altres llocs com Arbolí, Miravet, Puigcerver, el mirador de la Pena, la Serra de Cardó, i diferents cops a la Serra de Montsant, així fins arribar enguany al 20è.

Aquest any l'indret escollit de la Serra de Montsant per a col·locar-lo va ser el Pla del Grau Gran. Una quarentena d'excursionistes van pujar des d'Albarca fins a un cingle que hi ha prop del Pla. Un cop portat el Pessebre on tocava, tothom va ajudar a preparar el peu de pedra que havia de sostenir-lo, i val a dir que va quedar molt bé! Posteriorment va arribar el moment de cantar les nadales i fer-nos les fotos de rigor.







Després l'excursió va continuar cap a l'ermita de la Mare de Déu de Montsant, on va tenir lloc el vermut i dinar excursionista, i on els més petits de la colla van fer cagar el Tió que cada any arriba el dia que es posa el Pessebre.


 Fotografies: Josep Andreu i Cees Escoda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada