dijous, 26 de juny del 2014

Cloenda del curs 2013 - 2014

El passat cap de setmana 14 i 15 de juny ens vàrem desplaçar a la comarca del Matarranya per fer la cloenda del curs 2013-2014.

Dissabte 14 pel matí vàrem fer un recorregut pels Estrets d'Arnes, on alguns membres de la secció van disfrutar d'un bany. Per la tarda vam realitzar una visita a Valderrobles: el Castell, l'església de Santa Maria i un recorregut pels carrers medievals empedrats i amb cases senyorials.

Diumenge 15 ens vàrem desplaçar fins El Parrissal de Beseit. Un recorregut total de 7 km pel mateix peu del riu Matarranya. Primer contemplant les pintures rupestres de La Fenellassa i després caminant per passarel·les de fusta i senderons pel mig del bosc fins a les Gubies del Parrissal, amb espectaculars vistes que invitaven a ser fotografiades.

Donem per tancat el curs 2013-2014 però això no significa que s'acabin les excursions. Durant l'estiu es realitzaran diferents sortides per poder anar sumant cims al nostre historial i així poder assolir la meta dels 80 cims. Passeu per la secció i informeu-vos!



  













 











Fotografies: Blanca Cabré i M.J. Fàbregas.   Foto de grup: Cesc Escoda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada