diumenge, 28 de febrer del 2016

Raquetes de Neu i Renovació de la Flama de la Llengua Catalana

Com cada any, el passat diumenge un grup de set excursionistes van fer la sortida de raquetes de neu. Tot i que aquest any havia nevat poc, a l'estació n'hi havia un bon gruix. Durant el matí el grup va fer una excursió guiada de raquetes, seguida d'una excursió per lliure per diferents traçats de l'estació. Al llarg del tram guiat, el guia va donar informació sobre l'ús de les raquetes; la flora, la fauna i els seus rastres; els diferents tipus de neu, etc.. El dia va ser esplèndid tot permetent al grup gaudir d'un bon dia de neu.


A més a més, aquest diumenge també ha coincidit amb la celebració anual de la 47ena Renovació de Flama de la Llengua Catalana a montserrat, aquest any organitzada pel grup d'Al-pi-nisme d'Igualada.
Un total de 10 excursionistes de la Secció va paticipar-hi, juntament amb les altres 5 entitats excursionistes de Reus. El dia va consistir en una caminada des de Can Massana fins al Monestir, així com en assistir als actes culturals preparats a Montserrat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada