diumenge, 17 de novembre del 2019

55è Dia del Camí de Muntanya

Aquest any el Dia del Camí de Muntanya s’ha celebrat al Pla de Santa Maria i la ruta que es faria duia per nom ¨Pel pla del Pla¨. L’entitat La Xiruca Foradada era qui ho organitzava amb la col·laboració del seu ajuntament i altres grups del poble.

La ruta tenia com objrctiu deixar per un dia la muntanya i centrar-se en el pla i en tot el que aquest ens pot oferir, com ara elements arquitectònics de pedra seca, una visió diferent de les muntanyes, entre altres.

Tot i que el dia era fred i ventós, no va fer enrera a la major part dels excursionistes de la IV Vegueria que es van apropar fins a la Fàbrica del Pla de Santa Maria. Allí l’organització va proporcionar als inscrits una bossa amb informació de la ruta i un obsequi.

L’excursió va durar unes 4h i sortia del recinte firal de la Fàbrica, seguia l’itinerari del GR 175 durant uns 3 km fins a trobar l’antic camí del Muntanyesos, a 800 metres vam trobar l’aparcament de la ruta de la Capona on es va esmorzar.

Després dels parlaments vam seguir en direcció al Mas del Tossas, on just després vam agafar el Camí de Sant Pere direcció Cabra del Camp per acabar l’excursió al mateix punt on s’havia començat.

Vam finalitzar amb un vermut dins de la Fàbrica. La nostra secció va acabar el dia dinant de motxilla i, ja cap a mitja tarda, uns quants van aprofitar per visitar l’Església Romànica de Sant Ramón i el Centre d’Interpretació del Tèxtil.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada