diumenge, 29 de novembre del 2015

Sortida l'Albiol, serra del Pou, fonts del Glorieta i ermita de les Virtuts

En aquesta darrera sortida de novembre vàrem canviar d'aires i , tot sortint de l'Albiol i pujant pel Grau de l'Estelada, caminàrem al llarg de la Serra del Pou fins el seu mirador (Baix Camp i Tarragonès als nostres peus), punt de parada per esmorzar.

Amb un descens suau, de vegades boscós i d'altres pedregós, arribem al peu de Mont-ral. Sense pujar-hi, agafem un senderó que, tot vorejant l'espectacular Barranc de l'om ens portà a la capçalera del Riu Glorieta. Baixada obligada a l'indret conegut com les Fonts.

Un cop travessat el riu enfilàrem, tot pujant, el camí que ens va portar al Mas de Tinet, a mig camí de l'Eermita de les Virtuts. És evident la seva esplendor pretèrita, però és encara més evident el seu actual estat ruinós. Per camí boscós ens vàrem atansar al Mas Maseter i , en el tram final per pista, llarga però agradable i ombrívola, retornàvem al punt de partida.

Uns 14 km. tot plegat, gaudint d'un dia assolellat, una caminada molt complerta i un bon vermut a l'arribada a l'albiol.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada