diumenge, 15 de desembre del 2019

El Pessebre a Montsant

Quan s’apropa el Nadal la Secció es dirigeix al Montsant per posar el seu Pesebre, cada any es busca un indret diferent. Enguany el lloc triat  ha estat Escaladei, en un petit turonet situat aprop del camí que puja del Pla d’Ortigons a l’Escletxa.

Una cinquantena de socis i acompanyants han participat en aquesta petita excursió. S’ha sortit des de la Cartoixa d’Escaladei direcció a l’ermita de la Pietat on hem esmorzat, des d’allí els socis han carregat a coll el Pessebre i l’han anat pujant tot seguint el GR fins al Pla d’Ortigons, des d’on s’han acabat de fer els 700 metres fins el turó on s’ha situat.

Entre tots hem fixat el Pessebre i acte seguit hem cantat Nadales. Per finalitzar hem baixat cap a la Cartoixa pel GR tot cridant al Tió, que ha aparegut quan estavem aprop del forn de Calç, els nens i nenes l’han carregat a coll fins als cotxes.

Al migdia hem gaudit d’un dinar de germanor basat en un vermut i una sopa que l’entitat ha ofert a tots els participants i, després, dels segons i els postres que tothom ha compartit. Com que aquest diumenge era el dia de la Marató s’ha fet un sorteig per recaptar diners per la fundació.

Us volem desitjar a tots un molt bon Nadal i que ens tornem a veure al gener!!!


 Fotografies Blanca Cabré i fotografia de grup Cesc Escoda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada