diumenge, 17 de desembre del 2017

Pessebre a Montsant

El diumenge 17 de desembre vam ceebrar el tradicional Pessebre a Montsant, aquest any ha estat col·locat a la Cova Roja, just al camí que puja cap al Grau de l'Escletxa. Una trentena de socis van sortir des de la Cartoixa d'Escaladei direcció el Montsant tot pujant pel GR fins arribar a la pista dels Cartoixans, des d'on pessebre en coll es va començar a pujar el senderó que va fins la cova roja, direcció el grau de l'escletxa.

Un cop a la Cova es fa procedir a plantar el Pessebre i fixar-lo pequè pugui lluir tot el Nadal, entre tots vam acabar de decorar-lo amb pedres i deixar-lo ben aixoplugat sota la cova. Com sempre vam cantar nadales al voltant del Pessebre i tot seguit vam desfer el camí de la pujada per tornar a la Cartoixa d'Escaladei. S'ha de dir que de baixada els nens de la Secció van estar buscant l'esperat tió, que restava ben amagat fins que el van trobar.

Per celebrar que son festes vam compartir tots junts un bon vemut i després un caldo a la sala polivalent d'Escaladei, mentres els nens feien cagar el Tió.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada